Victor Ponta avertizează candidații PSD: „Orice om care muncește în România, dacă nu are, o să aibă probleme!”

explo 1000x200

Trimis în judecată pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fostul premier Victor Ponta a venit la Reșița pentru a-i susține pe candidații PSD la alegerile din 5 iunie, ocazie cu care le-a sugerat să nu se omoare cu firea dacă vor fi aleși, pentru ca nu cumva să aibă ulterior probleme cu legea!

Prezent în ultima vreme mai mult pe Facebook, Ponta a acceptat invitația lui Ion Mocioalcă de a veni în Caraș-Severin, unde, după 20 de ani, PSD-ul țintește președinția Consiliului Județean. În ciuda problemelor pe care le are fostul prim-ministru, Mocioalcă e convins că „Victor Ponta are acea credibilitate de care mulți dintre noi poate că au nevoie”. Discursul de susținere al lui Victor Ponta a fost însă mai degrabă un avertisment și un prilej de a ataca voalat justiția.

Fostul lider PSD le-a transmis candidaților că odată ajunși în Consiliul Județean, primării ori consiliile locale se expun riscului de a fi cercetați penal și judecați. Asta, doar dacă vor încerca să facă lucruri frumoase pentru comunitățile lor. „Orice om care muncește în România, dacă nu are, o să aibă probleme. Cel care nu muncește, care nu a semnat niciodată nimic nu are probleme. Dacă ai făcut vreodată ceva, vreun drum, vreun pod, un proiect european, dacă nu ai pățit deocamdată nimic, s-ar putea să pățești!”,  a declarat Ponta.

banner 970 x 250