15 câini își caută stăpân. Primăria Timișoara organizează un târg de adopții canine

caine la usa poza principala

Primăria Timișoara organizează sâmbătă, 21 august, primul târg din campania pentru adopția câinilor aflați în adăpostul public. În total, 15 cățeluși simpatici vor putea fi luați acasă de către cei care vor trece pragul evenimentului desfășurat în zona Flora.

Timișorenii iubitori de animale sunt invitați să se implice în soluționarea problemei câinilor fără stăpân. Astfel, sâmbătă, 21 august, între orele 10.00 și 14.00, în zona Flora, Primăria Timișoara organizează primul târg din campania pentru adopția câinilor aflați în adăpostul public. În cadrul campaniei, vor fi organizate cinci târguri de adopții canine, sub sloganul „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”.

Concret, târgul se va desfășura pe platforma betonată din Parcul Alpinet, între Flora și Podul Mihai Viteazul (Andrei Șaguna). Timișorenii care doresc să adopte vor fi așteptați de 15 câini, deparazitați, vaccinați, sterilizați, microcipați și foarte sociabili. „În fiecare zi de sâmbătă, la Danyflor, cu sprijinul voluntarilor, se derulează programe de socializare pentru patrupedele aflate în adăpost, programe care fac parte din pregătirea lor pentru adopție.”, a informat Primăria Timișoara.

leader board 728 x 90 px

Potrivit reprezentanților instituției, la Danyflor sunt în jur de 400 de câini fără adăpost. Timișorenii iubitori de animale pot adopta câini și direct din adăpost, în fiecare zi, în timpul programului de lucru, iar informații detaliate pot fi găsite pe www.danyflor. ro sau pe pagina de Facebook a adăpostului pentru animale.

Îi invităm pe timișoreni și asociațiile de protecție a animalelor să vină alături de Primăria Timișoara în acțiunile de promovare a creșterii responsabile a animalelor de companie și adopției câinilor din adăpostul public. Propunerile, sugestiile, cererile de colaborare, participare și voluntariat pot fi trimise pe toată durata campaniei( august-octombrie 2021), pe adresa de e-mail: alexandra.pintea@primariatm.ro sau pot fi înregistrate pe site-ul primăriei, www.primariatm.ro. (sesizari/ mediu, parcuri și spații verzi/ animale fără stăpân) – https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/.”, a transmis Primăria Timișoara.