1,2 milioane de euro pentru reabilitarea urbană în Băile Herculane

Administrația locală din Băile Herculane a depus proiectul privind reabilitarea urbană cu o finanțare de 1,2 milioane de euro. Proiectul este finanțat pe POR, pe axa 13.1, și prevede lucrări de reabilitare la școala generală din localitate.

„Reabilitare urbană în orașul Băile Herculane”, cu o valoare totală de 5.4 milioane de lei, adică aproximativ 1,2 milioane de euro, prevede reabilitarea școlii generale din oraș. Lucrările constau în reabilitarea termică precum și înlocuirea vechii centrale cu una cu putere mai mare. De asemenea, va fi construit un nou corp de clădire, care, la parter va avea o sală de sport, iar la etaj două săli de clasă. Tot în acest proiect este prevăzută o lucrare de asfaltare în curtea școlii”, precizează primarul orașului-stațiune, Cristian Miclău.

Proiectul de reabilitare urbană are și o a doua componentă privind sistematizarea și asfaltarea parcării din zona Poliției – BCR, în urma căreia vor fi create aproape 100 de locuri de parcare. Cu această ocazie va fi cuprinsă și asfaltarea unei alei care face legătura între Strada Castanilor și zona parcării.