10 pacienţi cu coronavirus internaţi în acest moment la „Victor Babeş”. „Relaxarea trebuie făcută înţelept, altfel nu va mai fi relaxare”

stiri Timisoara si Resita publicitate online untitled design set 970x90 px

Judeţul Timiş stă bine la capitolul noi cazuri de coronavirus. În acest moment există doar 10 pacienţi infectaţi cu noul virus internaţi la Spitalul „Victor Babeş”, jumătate fiind din alte judeţe. În medie doar un pacient sau maximum doi se internează pe zi cu noul virus, fapt îmbucurător, comparativ cu alte judeţe, unde există adevărate focare.

„Avem 10 pacienţi la ora actuală, dintre care patru sau cinci sunt din alte judeţe. Numărul de cazuri din Timiş este de unul sau maximum doi pe zi. Dar sunt îngrijorat de ceea ce se întâmplă în alte judeţe, unde numărul de cazuri este mare şi unde apar focare noi. Mă refer la Bucureşti, Braşov, Constanţa. Sunt cazuri în care capacitatea spitalelor a fost depăşită”, a precizat medicul Virgil Musta, purtător de cuvânt la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara.

Medicul face încă o dată apel la responsabilitate pentru ca Timişul să nu aibă soarta altor judeţe, grav afectate. Acesta spune că relaxarea trebuie realizată înţelept, pentru că altfel vom ajunge de unde am plecat.

publicitate ziar expresb 1000x100

„Dacă nu respectăm regulile va trebui ca toată lumea să ajungă din nou la măsuri restrictive pe care nimeni nu le doreşte. Toţi am dori să ne relaxăm, dar trebuie să înţelegem că această relaxare trebuie făcută înţelept, cu responsabilitate, pentru că altfel nu vom mai avea relaxare”, a mai spus Virgil Musta.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/