10 bărbați duși la audieri și amenzi de 40.000 de lei după un scandal în noapte la Timișoara

Scandal în toată regula noaptea trecută într-o intersecție din Timișoara. Mascații au intervenit în forță și i-au aliniat pe bătăuși pe carosabil. S-au aplicat și 15 amenzi cu o valoare totală de 40.000 de lei.

Alarma s-a dat în jurul orei 23.00, o oră la care cei implicați ar fi trebuit să fie de ceva timp acasă, potrivit măsurilor dispuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Mai mulți tineri au considerat însă că pot sfida regulile, ba mai mult, s-au luat la harță în trafic, iar la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu cu Gheorghe Adam au ieșit din mașini și s-au luat la bătaie.

A fost nevoie de intervenția luptătorilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale Timiș și de cea a jandarmilor pentru a aplana conflictul și a imobiliza persoanele implicate. 10 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani au fost conduși la sediul Secției 1 Timișoara în vederea audierilor, iar un bărbat se află la spital pentru îngrijiri medicale.

leader board 728 x 90 px

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 40.000 de lei conform Legii 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, cât și pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.