1 Mai se va ține în 3 iulie! Garantează pentru asta primarul Reșiței!

Febra petrecerilor de lux de la Ponton Casa Baraj, care a propulsat în topul evenimentelor județul Caraș-Severin, nu s-a stins nici în perioada de criză. Toate gândurile se îndreaptă spre vara lui 2020.

Renumitul DJ Nano, sufletul distracției de pe malul lacului Gozna, de la Văliug, locul de unde se dă ora exactă pentru tinerii energici și plini de viață, a mutat petrecerile în mediul online, cu aceeași muzică de clubbing și este mesagerul miilor de gânduri venite de la tineri din toate colțurile lumii.

„Ce urmează pentru 1 mai, care sunt șansele pentru vara 2020 la Ponton Casa Baraj?” Este întrebarea care stă pe buzele tuturor și la care a oferit răspuns clar Nelu Popa, cel care a gândit și a orchestrat acest întreg fenomen:

„Anul acesta, 1 Mai se va ține în 3 iulie. Vreau să le spun prietenilor noștri să nu dispere, pentru că eu sunt convins că după 1 mai se relaxează toate lucrurile și încep să ne dea drumul din lanțurile în care suntem acum, iar în iulie și august vom face petreceri cu siguranță”.

expresb 1000x100

„Sper că vara asta va fi senzațională!”

DJ Nano afirmă despre Reșița că informațiile cele mai bune vin de acolo și că sunt cele mai reale, nimic nu este fake news, iar în transmisiunea live cu DJ-ul, edilul orașului a completat că: „singura chestie care poate să fie un pic mai neplăcută este că s-ar putea să menținem o distanță între noi de minimum un metru. Acum într-o notă veselă spun că vom face party pe tot muntele, trasăm niște pătrate și fiecare va sta în pătratul lui. Noi încercăm să prindem emoția și să-i dăm drumul odată. Anul ăsta am începe a 9-a vară împreună. Avem niște amintiri senzaționale și locul este magic și sper că nu o să întârziem foarte mult vara asta și vom da drumul”.

Sabb, Dirty Nano, Mark Knight, Illyus & Barientos sau Andre Rizo sunt doar câteva dintre numele sonore ale artiștilor ce au „unit” comunitatea de pe Ponton cu libertatea, împletită cu natura perfectă și cu ecoul fericirii tinerilor, atrași ca un magnet și de restul punctelor turistice pe care zona le oferă: Lacul Trei Ape, cel de la Doman, Lacul Secu, Muntele Semenic, stațiunea Gărâna, precum și tabăra de la Râul Alb. Organizatorii sunt optimiști și speră că și în acest an cei mai iubiți DJ vor scrie încă o pagină în istoria Pontonului, transformând poveștile în legendă, departe de blocurile de beton și de arșița marilor orașe.

1000 x 200 gif