1 Iunie de poveste pe Clisura Dunării!

copii
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Copii mici, mari, părinți și bunici vor celebra cea mai luminoasă perioadă din viața fiecăruia: copilăria. Ziua Internațională a Copilului, la rang de mare sărbătoare și la Moldova Nouă.

Ziua Internațională a Copilului reprezintă, an de an, un prilej de mare bucurie, zâmbete și voie bună în viața fiecăruia. Este momentul oportun de a oferi sprijin, de a aprecia și iubi copiii, dar și pentru a milita pentru bunăstarea acestora.

Astăzi, 1 iunie, Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă, alături de Casa de Cultură, Clubul 4Life din cadrul Liceului Tehnologic “Clisura Dunării” și Asociația “Tommyland”, le dau întâlnire tuturor copiilor pe Faleza Dunării, începând cu ora 11.00, acolo unde va fi dat startul distracției.

Sunt clipe de neuitat din care nu vor lipsi: întrecerile de biciclete și trotinete, atelierele de face-painting, vânătoarea de comori, muzica, dansul, dar și numeroase jocuri, fiecare copil urmând să fie răsplătit cu o diplomă a copilăriei.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Întrucât lumea copilăriei se află în strânsă legătură cu tot ceea ce înseamnă magie și personaje de poveste, reprezentanții administrației publice locale din orașul de la malul Dunării au căutat să mențină conexiunea cu feericul, în cel mai cel mai inedit mod. Astfel, începând cu ora 13.00, pe scena de pe Faleza Dunării își va face apariția trupa de teatru muzical “Fascinația sunetului” din Timișoara care va prezenta opera pentru copii “Hansel și Gretel”.

Pentru o cât mai bună desfășurare a activităților, programate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, circulația în parcarea de pe Faleza Dunării va fi restricționată în intervalul orar 10.00-14.00.

În eventualitatea condițiilor meteo nefavorabile, întregul program dedicat copiilor se va desfășura în Sala de Sport a orașului Moldova Nouă.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/