„Dacă v-ați preocupa de drumuri cum vă preocupați de munte, alta era situația! Să vă fie rușine!”

romeo dunca

Romeo Dunca a fost apostrofat și acuzat în ședința de ieri a Consiliului Județean Caraș-Severin că e interesat de propriile afaceri în timp ce drumurile județene îi condamnă pe oameni la sărăcie și le fac viața un calvar!

Situația dezastruoasă a drumurilor județene din Banatul Montan îi scoate tot mai des pe cărășeni în drum să-și strige revolta față de felul în care președintele Consiliului Județean înțelege să dezvolte județul. Lucru pe care îl promitea în campania electorală. Oamenii au toate motivele să fie revoltați, asta e clar, și e bine că își arată disperarea. Acțiunile de protest de pe drumurile județene și vorbele dure precum cele auzite de Romeo Dunca la ședința de ieri din partea unui cetățean nemulțumit, precum și lecțiile de administrație publică predate de social-democratul Ioan Crina l-au făcut într-un final pe președintele CJ să se îngrijească și de drumuri.

„Dacă v-ați preocupa de drumuri cum vă preocupați de munte, alta era situația la ora actuală! Să vă fie rușine! Asta vă interesează, afacerile personale!”, i s-a strigat președintelui Dunca, rămas aproape fără cuvinte.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

După un an jumătate în care Ioan Crina l-a tot învățat cum să facă pentru a repara măcar drumurile județene, Romeo Dunca a cedat și acum e gata chiar să acceseze un credit bancar. „Avem un plan de a repara cât de cât județul. Acum suntem într-o situație financiară mai bună decât acum doi ani și avem curajul să accesăm un credit de 40 de milioane. Nu mai mult. Cetățenii județului de azi se chinuie pe drumurile județene, dacă avem posibilitatea să reparăm astăzi și să plătim mâine trebuie să o facem. Am gândit o schemă și simultan cu începerea investiției pe 571, cu finalizarea DJ 608, să reparăm și aceste mici segmente de drum, pentru că nu sunt toate drumurile județene, sunt mici segmente de drum care fac legătura între sate și drumurile deja asfaltate. Eu cred că la finalul anului viitor vom putea circula mai bine pe drumurile județene!”, a comentat președintele Dunca.

banner maxagro