1 AN de la marele start, 1 AN de succes. Povestea continuă!

explo 1000x200

Au promis și au făcut, iar acum sunt la ceas aniversar și cu mai multe planuri de viitor. La 1 AN de la marea deschidere, Dacus bricolaj din Caransebeș, te invită la sărbătoare.

Cel mai mare magazin de bricolaj din zona Caransebeșului, o firmă jumătate română și jumătate poloneză a venit pe piața de retail chiar atunci când cererea era foarte mare pentru un magazin de așa un calibru și clienții dornici de o nouă experiență. Cu câteva luni înainte de marea deschidere Dacus a reprezentat și bula de oxigen pe care mulți o căutau, mai ales pe piața muncii, firma punând la dispoziție zeci de joburi, posturi ce au fost primite cu urale, în special de către tineri.

Gama de produse diversificate și de calitate prezente pe rafturile investitorului Dacus, au condus la o cifră actuală de afaceri care, după a cum a declarat administratorul firmei, a fost peste așteptările unui singur an de activitate.

„Atunci când am deschis Dacus nu am crezut că va fi așa un succes. Oamenii din tot județul ne-au trecut pragul, și nu mică ne-a fost mirarea când și vecinii din Timiș și alte județe ne-au vizitat și au și cumpărat de la noi.

A fost un an greu, pentru că și noi am trecut prin perioada de pandemie, dar am știut că profesionalismul, calitatea și grija față de client vor fi elementele cheie salvatoare ale acestei perioade, și desigur, și pentru viitor. O firmă care nu va lua în calcul toate aceste aspecte poate considera startul pierdut chiar de la început”, spune, Gheorghe Țeudan.

„Zilele Dacus” vor fi organizate în perioada 13-15 august și promit o serie de manifestări pe cinste. Concerte, tombole, oferte imbatabile.

Vineri, 13 august, de la ora 19, în parcarea Dacus, vor concerta Cristi Iakab și Dean Bowman @The Road Band, iar sâmbătă 14 august, tot de la ora 19, iubitorii muzicii populare se vor bucura îndrăgitele melodii ale interpreților Mirela Petrean și Nicu Novac.

Nu ratați 1 AN Dacus!