Violată pe o stradă din Reșița! Sub amenințarea cuțitului! [UPDATE]

Experiență șocantă pentru o tânără din Republica Moldova pe o stradă din Reșița! Fata a fost abordată de un necunoscut și forțată să întrețină relații intime sub amenințarea cuțitului!

Episodul șocant s-ar fi petrecut în 24 martie, pe Aleea Hunedoarei din Reșița. „În jurul orei 21.40, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Republica Moldova, sub amenințarea cu un cuțit, ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale cu un bărbat necunoscut”, spun polițiștii cărășeni.

În urma cercetărilor s-a constatat că este vorba despre un bărbat de 23 de ani din Botoșani, care a fost identificat ieri de polițiștii de investigații criminale ai municipiului Reșița. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru viol, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin. Astăzi, cel în cauză va fi prezentat magistraților Judecătoriei Reșița cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE, ora 15.30

Se pare că autorul violului (foto jos) este un recidivist. Instanța a decis ca cel care a violat-o pe tânăra din Republica Moldova să fie arestat preventiv.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa au dispus, la data de 30 martie 2017, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Istrate Florin Cosmin, pentru săvârşirea, în stare de recidivă, a infracţiunii de «Viol». La data de 31 martie 2017, Judecătoria Reşiţa a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 zile. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmite purtătorul de cuvânt al PT Caraș-Severin.

Sursă foto principal: Renașterea Bănățeană