Sebastian Velcotă: „La Reșița am găsit condiții extraordinare!”

Venit în această vară în Valea Domanului pentru a promova cu CSM Reșița în Liga a II-a, Sebastian Velcotă a impresionat încă de la debutul în tricoul roș-negru.

Jucător ofensiv de bandă stângă, Velcotă a adus în mod evident un plus în jocul rosso-nerilor, mai de fiecare dată mingile trimise de el în fața porții adverse fiind extrem de periculoase. De evoluțiile sale sunt mulțumiți atât antrenorii, cât și oficialii clubului, deși așteptările sunt mult mai mari de atât. Și asta pentru că e un jucător de calitate, căruia însă îi mai trebuie meciuri pentru a se integra perfect în ceea ce gândesc Roco Sandu și Lucian Dobre.

„Mă bucur că am înscris la Deva, că am ajutat echipa să câștige și să se califice în faza următoare a Cupei României, dar acel meci l-am uitat deja. Mă concentrez acum la meciul cu Lugojul, unde mergem să câștigăm. Mă simt foarte bine la Reșița, am găsit aici condiții extraordinare pentru Liga a III-a, sunt condiții cel puțin de Liga a II-a. M-am integrat perfect și sper să pun umărul la promovare”, a declarat fotbalistul CSM-ului.