Două premiere de neratat în acest sfârșit de săptămână la Cinema Dacia!

po 1000x100px (3)

În acest sfârșit de săptămână, Cinematograful Dacia pregătește două premiere de neratat. Acțiunea și drama se îmbină perfect în două producții americane. Însă acestea nu sunt singurele oferte ale cinematografului reșițean.

Sfârșitul de săptămână este unul încărcat la Cinema Dacia. Nu mai puțin de 5 filme distincte vor rula zilele acestea. Două dintre ele sunt premiere. Este vorba despre „Febra lalelelor/Tulip Fever” și „Asasin american/American Assassin”.

„Febra lalelelor/Tulip Fever” este o dramă romantică a cărei acțiune se petrece în Amsterdamul secolului al XVII-lea. Sophia, o fată orfană, este forțată să se mărite cu un comerciant bogat și puternic, Cornelis Sandvoort, un „sacrificiu” care o scapă însă de sărăcie. După ce soțul ei comandă un portret, între Sophia și tânărul pictor angajat, Jan Van Loos, începe o aventură pasională. Deciși să înfrunte orice pentru a rămâne împreună, cei doi intră pe piața lalelelor, în speranța că vor câștiga suficient pentru a-și cumpăra libertatea. Din distribuția filmului fac parte și 3 actori de Oscar: Judi Dench, Alicia Vikander (Sophia) și Christoph Waltz (Cornelis Sandvoort).

„Asasin american/American Assassin” este o acțiune americană axată pe două direcții: pierdere și răzbunare. Mitch, un tânăr de 23 de ani, și-a pierdut părinții într-un accident de mașină pe vremea când avea 14 ani. Prietena lui este ucisă într-un atac terorist la scurt timp după ce se logodiseră. Este decis să se răzbune, iar ocazia perfectă se ivește odată cu înrolarea de directorul adjunct al CIA, Irene Kennedy. Mitch este antrenat de veteranul de război Stan Hurley. Împreună vor cerceta ulterior mai multe cazuri de atacuri aparent întâmplătoare comise împotriva militarilor și civililor. Descoperirea unui element comun al acestor atacuri îi duce spre o misiune comună cu un agent turc în încercarea de a opri o intenție operativă misterioasă de a începe un război mondial în Orientul Mijlociu.

Pe lângă cele două premiere din această săptămână, la Cinema Dacia vor mai rula și alte 3 filme.

PROGRAMUL COMPLET AL SFÂRȘITULUI DE SĂPTĂMÂNĂ LA CINEMA DACIA

VINERI, 15 septembrie

Ora 16.30 – IT

Ora 19.00 – Febra lalelelor/Tulip Fever (premieră)

Ora 21.00 – Asasin american/American Assassin (premieră)

SÂMBĂTĂ, 16 septembrie

Orele 11.00 și 13.00 – Patrula junglei/The jungle bunch (dublat în limba română)

banner 1000 x 100 hd

Ora 14.30 – Renegații/Renegades

Ora 16.30 – IT

Ora 19.00 – Febra lalelelor/Tulip Fever

Ora 21.00 – Asasin american/American Assassin

DUMINICĂ, 17 septembrie

Orele 11.00 și 13.00 – Patrula junglei/The jungle bunch (dublat în limba română)

Ora 14.30 – Renegații/Renegades

Ora 16.30 – IT

Ora 19.00 – Febra lalelelor/Tulip Fever

Ora 21.00 – Asasin american/American Assassin

Prețul unui bilet pentru oricare dintre filmele acestei săptămâni este de 15 lei, cu excepția filmului „IT”, pentru care prețul biletului este de 20 de lei, acesta fiind un blockbuster.

03 britannia 1000 x 100 gif