De Bobotează, femeile liberale din Reşiţa s-au tratat cu apă de izvor. Sfinţită de Direcţia de Sănătate Publică!

Trei izvoare din Reşiţa au cu siguranţă apa potabilă. Certificarea a venit săptămâna aceasta de la Direcţia de Sănătate Publică Caraş-Severin, ca urmare a demersurilor întreprinse de Organizaţia de Femei Liberale din Reşiţa.

În cele două campanii electorale de anul trecut, printre problemele semnalate de reşiţeni politicienilor a fost şi aceea a verificării potabilităţii apei de la izvoarele din oraş. Organizaţia Femeilor Liberale Reşiţa nu a uitat, activistele de partid au pus mână de la mână şi au comandat efectuarea de analize la Direcţia de Sănătate Publică. S-a semnat şi un protocol cu Primăria Reşiţa, iar rezultatul ne-a fost făcut cunoscut de către Luci Peia, preşedinta organizaţiei.

apa potabila 2 OFL

„Dacă de Bobotează are loc sfințirea apei, noi i-am făcut analizele microbiologice și chimice 🙂 Organizația Femeilor Liberale, în parteneriat cu Primăria Reșița, a răspuns solicitărilor mai multor reșițeni ce locuiesc în Govândari, verificând calitatea apei de la 3 surse: puțul forat din Parcul Tricolorului, cel de pe str. Rarău și izvorul de la cimitirul nr. 8. Recoltarea s-a făcut în 6.12.2016, iar în 6 ianuarie 2017, am montat plăcuțele. Apa e potabilă și de preferat celei din supermarketuri!“, a anunţat Luci Peia.

apa potabila 1 OFL

După cura de apă de izvor din ziua de Bobotează, femeile liberale au participat seara la party-ul organizat de PNL Reşiţa, la un restaurant din centrul oraşului, prilejuit de sărbătorirea câştigării… alegerilor locale din vara anului trecut. Nu ştim câtă apă de izvor s-a consumat acolo, dar nişte duşuri reci n-ar fi stricat, după rezultatele obţinute de PNL Reşiţa la alegerile din decembrie.