Pacienți oripilați! Șoarece mort în secția de Urgențe a spitalului din Reșița! [VIDEO]

Imagine greu de digerat în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Reșița! Unul dintre pacienți a surprins, într-un colț al încăperii, un șoarece mort. Reprezentanții spitalului spun că „descoperirea” nu face decât să demonstreze eficiența deratizării!

Cu doar câteva ore înainte de trecerea în noul an, un reșițean a postat, pe pagina sa de Facebook, imagini surprinse în secția de Urgențe a Spitalului Județean din Reșița. Pe lângă cearșafurile pătate și câteva șervețele căzute pe jos, într-un colț al încăperii poate fi văzut un șoarece mort, chiar lângă unul dintre paturile din salon.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Reșița spun că imaginile surprinse demonstrează tocmai faptul că deratizarea efectuată chiar în luna decembrie a fost una de succes. Asta pentru că „pacientul” era mort. „E același salon din care s-au furat pături, salon în care stau de obicei oamenii străzii. Nu e salonul de urgență majoră. E un salon mai izolat. Deratizare se face, prin contract, de cel puțin 3 ori pe an, ultima fiind efectuată pe la jumătatea lunii decembrie. Asta și dovedește că e eficientă deratizarea pentru că șoarecii intră și mor. Curățenie se face de cel puțin 3 ori pe zi, dar acolo ușa este în permanență deschisă, așa că pot intra oricând de pe stradă”, a declarat, pentru Express de Banat, Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Reșița.

banner 970 x 250