Au crezut că au dat lovitura, dar s-au ales cu dosar penal pentru o „captură” de 500 de lei

Trei tineri din Caransebeș sunt cercetați penal pentru că au sustras o casă de marcat dintr-un magazin. Polițiștii au reușit să recupereze banii doar parțial.

În urmă cu trei zile, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că un bărbat necunoscut a sustras, dintr-un magazin din Caransebeș, o casă de marcat în care se aflau 500 de lei. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate și a semnalmentelor oferite de vânzătoare, au reușit să identifice trei presupuși autori ai furtului. Toți sunt din Caransebeș și au vârste cuprinse între 16 și 27 de ani. În fapt, în jurul orei 22.00, unul dintre ei a pătruns într-un magazin și a cerut vânzătoarei să îl servească cu un produs din vitrina frigorifică. Până să fie servit, acesta a profitat de neatenția femeii și a sustras casa de marcat în care se afla suma de 500 de lei. A fugit, fiind ajutat de ceilalți doi bărbați care îl așteptau afară.

Cei trei au fost depistați de polițiști a doua zi, fiind cercetați pentru furt calificat. Prejudiciul, în valoare de 1.540 de lei, reprezentând contravaloarea casei de marcat și a banilor existenți în ea, a fost recuperat parțial. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților.