Ziua primarilor cărășeni la Ministerul Dezvoltării! Ce investiții noi se anunță în județ?

Se poate spune pe bună dreptate că astăzi a avut loc un adevărat desant al primarilor din Caraș-Severin la Ministerul Dezvoltării. Dacă unii au fost să depună documentații și să se intereseze de noi posibilități de finanțare, alții au fost bucuroși ca azi să semneze chiar contractele de finanțare pentru diferite proiecte.

Extrem de fericit a fost astăzi Martin Cornea, primarul din Zorlențu Mare, care pe lângă documentarea făcută pentru a aduce noi investiții în comună a semnat și un contract de finanțare. „Insistențele dau roade. După foarte mulți ani, astăzi comuna Zorlențu Mare a semnat un contract de 1,7 milioane de euro cu Ministerul Dezvoltării și Fondurilor Europene pentru asfaltarea a 5,6 km de străzi din Zorlențu Mare și din satul aparținător Zorlencior”, a spus primarul Martin Cornea.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Tot la Ministerul Dezvoltării a fost și primarul Luca Mălăiescu de la Oțelu Roșu. Acesta are contracte deja semnate, de a căror implementare se ocupă, dar spune că bate deja fierul pentru a semna altele noi. „Noi am semnat deja pentru asfaltări de străzi și pentru construcția unei grădinițe noi. Doar că ar mai fi ceva străzi de asfaltat prin oraș și încerc să obțin finanțări noi pentru străzile rămase neasfaltate din oraș”, ne-a explicat primarul Mălăiescu.

Tot bucuros a fost și primarul Adrian Stoicu de la Bozovici. Acesta a semnat astăzi finanțarea pentru două obiective importante: asfaltarea Drumului Comunal 44, cel care merge spre Lăpușnicu Mare, și refacerea dispensarului medical care a devenit ruină după ce a trecut printr-un incendiu în urmă cu un deceniu.

Și tot la Ministerul Dezvoltării a fost și primarul Nicolae Beg de la Marga, cu foarte multe proiecte în derulare și el, dar și cu la fel de multe dorințe de a se investi pe mai departe și a se reabilita comuna.

banner 970 x 250