Ziua Poliției Române, în Parcul Tricolorului din Reșița

politie parc arme

Polițiștii cărășeni se vor afla mâine în Parcul Tricolorului din Reșița pentru a petrece Ziua Poliției Române împreună cu cei interesați să cunoască mai bine instituția și dotările acesteia.

De Ziua Poliției Române, sărbătorită anual în 25 martie, Inspectoratul de Poliție Județean a pregătit în avans o serie de activități care vor începe mâine, la ora 10.00, în Parcul Tricolorului din Reșița.

Va fi prezentată o miniexpoziție cu tehnică din dotarea polițiștilor și vor fi organizate 8 standuri de prezentare cu elemente din activitatea Serviciilor Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Rutier, Criminalistic, de Ordine Publică, Investigații Criminale și Acțiuni Speciale.

De asemenea, lucrătorii de la Biroul Siguranță Școlară și Serviciul Resurse Umane au pregătit pentru copii și tineri mici surprize, dar și recomandări preventive utile și informații importante privind cariera în structurile poliției.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Vor fi alături de polițiști și reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin, care le vor prezenta tinerilor informații utile cu privire la pericolul consumului de substanțe interzise.

De asemenea, vor fi prezentate publicului și autospecialele folosite de polițiști în activitățile de serviciu, iar, pentru bucuria celor mici, vor veni și prietenii patrupezi care ajută în misiunile operative.

Începând cu ora 13.00, vor fi prezentate trei exerciții demonstrative simulând intervenții reale, executate de către luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

tmc 640