Ziua Jandarmeriei marcată la Iulius Town. Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin și ateliere de creație

ziua jandarmeriei la Timisoara
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

De Ziua Jandarmeriei, la Iulius Town în Timișoara, cei mici vor avea parte de o serie de activități specifice, dar și de o competiție de șah, ateliere de creație, face-painting și teatru de păpuși. 

Imaginația este una dintre aptitudinile pe care cei mici o pot modela până când nimic nu li se va mai părea imposibil, iar orice joc aparent banal va deveni o adevărată lume a fantasticului, plină de aventuri. În acest weekend, Iulius Town a pregătit mai multe activități dedicate copiilor și se va marca Ziua Jandarmeriei, iar reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș vor susține prezentări tehnice, ateliere pentru copii, și vor aduce câini special antrenați.

Prin urmare, sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14.00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expunere de autovehicule speciale, dar și demonstrații de dresaj canin. Mai mult, cei mici sunt încurajați să participe la circuitele personalizate pentru ei, cu obstacole ușoare, care îi provoacă să treacă de jaloane, să meargă pe bârnă și să își depășească limitele. Cei care doresc să afle mai multe, pot discuta cu reprezentanți ai instituției care vor prezenta oferta educațională, în zona evenimentului.

Tot sâmbătă, în Atriumul Iulius Town are loc și competiția Șah în Școală. Turneul este dedicat pentru toate nivelele de experiență, scopul evenimentului fiind promovării șahului în rândul elevilor. Șah în școală va începe de la ora 10.00, iar cei mai iscusiți jucători își vor pune în evidență aptitudinile de a anticipa mișcările adversarului, dar și gândirea strategică.

sah in scoala 1920x1080

Ziua de sâmbătă continuă pentru cei mici, în piațeta Intersport, din Iulius Mall, unde au loc Atelierele de Creație și Facepainting. În intervalul orar 16.00 – 19.00, sunt așteptați să „se transforme” în cei mai curajoși eroi și să decoreze rucsaci pentru sport. Participarea la Ateliere este gratuită, în baza locurilor disponibile. Toate materialele sunt gratuite, fiind puse la dispoziție de Iulius Town.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

ateliere de creatie 1920x1080

Teatrul de Păpuși revine și în această duminică, de la ora 11.00, în food court-ul Iulius Town, cu o piesă menită să îi învețe pe cei mici despre dorința de a deveni mai buni. „Rățușca cea urâtă” va fi pusă în scenă în acest final de săptămână.

teatru de papusi 1920x1080

Vino cu cel mic la Iulius Town și descoperiți împreună cele mai potrivite activități pentru un weekend reușit!

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/