Ziua Internațională a Dunării, marcată la Moldova Nouă

dunarea la moldova noua
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Evenimentul va cuprinde o plimbare cu șalupa, prezentarea frumuseților zonei și o expoziție de artă plastică.

Și de această dată, Asociația „Dunărea”, condusă de Corneliu Martin, are alături Primăria Moldova Nouă, partener de încredere al asociației de-a lungul celor 16 ani de când asociația funcționează și marchează Ziua Dunării. Anul acesta, tradiția merge mai departe beneficiind și de aportul oferit de o companie din Oravița.

Evenimentul programat pe 29 iunie la Centrul de Afaceri din Moldova Nouă, va fi deschis printr-o expoziție cu lucrări realizate de artiști plastici participanți la taberele de pictură organizate de Asociația Dunărea în perioada 2019-2022. Apoi, la ora 15:00, prof. Francis Draxel de la școala din Coronini, va face o prezentare a atracțiilor zonei. În intervalul orar 16:00-20:00, se va merge cu șalupa până la Baziaș, locul unde Dunărea intră în țară, ghidajul fiind asigurat de un ranger de la Parcul Național Porțile de Fier.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

„La eveniment vor participa voluntarii asociației, elevi la liceul din Moldova Nouă, coordonați de prof. Claire Radosavlevici. Cu ajutorul lor, spre finalul anului, vom edita o revistă cu excursiile organizate de asociație anul acesta. Noi onorăm Dunărea prin însuși numele asociației. Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături și în special primăriei pentru susținerea pe care ne-a oferit-o întotdeauna. Ne dorim să ne fie alături și pe viitor”, a spus Corneliu Martin.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/