Ziua Îndrăgostiților se apropie! Restaurantele din Timișoara lansează deja oferte irezistibile

După weekendul prelungit de care ne bucurăm în aceste zile, următoarele momente festive vor fi, pentru mulți români, Ziua Îndrăgostiților (Sfântul Valentin) și Dragobetele. Cum ziua de 14 februarie a fost „îmbrățișată” și de români, restaurantele au pregătit deja seri deosebite pentru cupluri. Iar localurile din Timișoara au oferte inedite!

Dragostea trece și prin stomac. Asta știu și cei de la Restaurantul Gloria din Timișoara. De Ziua Îndrăgostiților vor organiza o nouă sesiune de live cooking, fenomen care se bucură de tot mai mult succes. „Prima sesiune de cooking live a venit cu reacții neașteptate din partea prietenilor care ni s-au alăturat. De aceea, am ales să repetăm episodul într-o atmosferă mai… romantică, chiar de ziua îndrăgostiților! Iubita ta merită o experiență de neuitat, câteva clipe de răsfăț, sub amprenta bucătarilor noștri pasionați și dornici de a vă oferi preparate inedite.”, spun organizatorii evenimentului. Cuplurile vor servi tartar de somon, rață, un desert din ciocolată albă și fructe, dar și Prosecco, la prețul de 120 de lei de persoană.

Februarie este și luna iubirii, și luna carnavalurilor! Un eveniment inspirat din celebrul Carnaval de la Veneția au pregătit și cei de la Restaurantul Flora, sub numele de „cină cu delict”. Toți participanții vor primi măști venețiene, iar meniul se comandă separat. „Atmosfera carnavalului venețian și emoția cinelor cu delict se unesc într-un scenariu unic și plin de situații neprevăzute! Doar abilitatea ta de a comite sau e împiedica comiterea unui delict va fi limita. Toți participanții vor purta măști venețiene care vor fi păstrate de către aceștia la terminarea serii, exact așa cum procedează venețienii de secole.”, spun organizatorii. Pentru o persoană, prețul e de 45 de lei, iar un cuplu are de achitat 80 de lei.

Și restaurantul Merlot, de lângă Băile Neptun, va celebra iubirea în data de 14 februarie. Aspectul inedit e că se oferă și alternativa unui meniu vegan, pe lângă cel clasic. Cuplurile vor putea savura trufe de foie gras, butterfish cu pachețele de primăvară, cocoșel de munte și cheesecake. În meciul vegan se vor regăsi tacos cu quinoa, risotto, cuscus, dar și o budincă delicioasă la desert. Prețul este de 175 de lei de persoană.