Un tren care venea din Ardeal, blocat după un accident în Timiș!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Dimineața de duminică nefastă pentru un șofer, dar și pentru pasagerii unui tren care se îndreptau spre Timișoara. La Chevereșu Mare, garnitura feroviară a avut un accident cu un autoturism, iar trenul a rămas blocat, peste o oră!

Accidentul s-a produs după ora 9,30 pe drumul județean 592, la trecerea la nivel cu calea ferată, cu un autoturism și un tren ce venea de la Sibiu. Din fericire nu s-au înregistrat victime. Șoferul din autoturism a fost conștient și cooperant în momentul sosirii autorităților și nu a avut probleme medicale. De asemenea, niciunul dintre cei 33 de pasageri din tren nu a avut probleme și nu a necesitat îngrijiri medicale. Trenul Interrregio Sibiu – Timișoara a fost cel mai ”avariat”, deoarece nu a putut continua drumul.

Din acest motiv, a fost solicitată o altă garnitură feroviară, pentru ca pasagerii să fie transbordați și să ajungă la Timișoara. Traficul feroviar a fost deblocat după ora 11. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere ale ISU Timiș, un echipaj SMURD și nouă pompieri.

promovare banner maxagro

publicitate tmc 640