Ziua Femeii, sărbătorită cu focuri de armă de presa din Caraș-Severin

poligon tir cupa presei (1)
Cuib de vise 1000x100

Structurile MAI au pregătit un 8 Martie cu totul aparte pentru doamnele și domnișoarele din presa cărășeană: un concurs de trageri în poligonul din Reșița.

Doamnele și domnișoarele care activează în presa cărășeană au primit o invitație specială de Ziua Femeii de la structurile MAI, gazdă principală fiind Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin. Ajutoare de nădejde și susținători ai participantelor au fost și reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin, în frunte cu prefectul județului, Ioan Dragomir.

poligon tir cupa presei (3)

Reprezentantele sexului frumos au fost invitate să tragă cu pistolul în poligonul Jandarmeriei. După ce și-au făcut încălzirea și au tras cinci focuri de armă cu pistoale Jericho de 9mm, participantele la concursul de tir au mai primit 10 cartușe, cele care de altfel au decis și clasamentul.

cupa presei la tir 8 martie (2)

poligon jandarmi

publicitate si promovare in ziar

Pe locul întâi s-a clasat Cristina Corocan de la Radio România Reșița, pe locul doi – Diana Telescu de la TVR Timișoara, iar pe locul trei – Cornelia Nagy de la Jurnal de Caraș-Severin.

cupa presei la tir 8 martie (1)

Fiind ziua lor, toate jurnalistele au primit diplome de participare și câte o floare în semn de prețuire. Jandarmii și-au dovedit priceperea și în arta culinară, așa că la final au oferit tuturor celor prezenți câte o porție de fasole la ceaun și cârnăciori.

poligon tir cupa presei (2)

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/