Ziua Dunării, sărbătorită prin pictură, la Moldova Nouă

explo 1000x200

Casa de Cultură Moldova Nouă, împreună cu Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă, sprijină organizarea atelierului de pictură „Dunărea prin ochii tăi”, eveniment aflat la a doua ediție.

În perioada 24-27 iunie, la instituția culturală de la malul Dunării pasionații de arte plastice, indiferent de vârstă, sunt așteptați să dea frâu liber imaginației și să vorbească, prin intermediul pensulei, în cel mai creativ mod, despre bunul cel mai de preț (de factură naturală) – Dunărea.

Timp de trei zile (perioada de desfășurare a atelierului de creație), participanții îl vor avea alături pe artistul plastic Bogdan Bobița Brăila, în calitate de coordonator, pânza, sticla și toate materialele necesare execuției lucrărilor fiind asigurate de Casa de Cultură Moldova Nouă.

Toți cei interesați să participe la acțiunea organizată în cinstea fluviului ce străbate orașul Moldova Nouă se pot înscrie până la data de 23 iunie, direct, la Casa de Cultură Moldova Nouă (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2) sau, online, printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a instituției culturale.

Toate lucrările întreprinse în perioada 24-27 iunie vor fi prezentate în cadrul unei expoziții speciale, care va fi anunțată ulterior.

banner 970 x 250