Zilele lui Adrian Moiseș în funcția de viceprimar, numărate de consilierii PSD și cei ai Partidului Verde! „Nu sunt ei în măsură să schimbe viceprimarul”

untitled design set 970x90 px

În politica din orașul de la malul Dunării, venirea primăverii nu coincide cu starea de bine și dorința de a face lucruri productive, benefice pentru comunitate. Astfel, prin prisma alianței PSD-PV, primăvara pare să trezească la viață nu doar dorința de supremație, ci și destabilizare a primarului Adrian Torma! Dar nu oricum, ci punându-i gând rău mandatului de viceprimar al lui Adrian Moiseș – aliatul lui Torma din partea Uniunii Sârbilor, în mandatul 2016-2020.

Schimbarea viceprimarului din cadrul administrației de la malul Dunării pare să fie prima mișcare pe care o dorește noua conducere a Organizației Locale PSD Moldova Nouă, mișcare în care roșii par să primească sprijinul verzilor lui Eugen Băleanu.


Se spune că lumea virtuală încearcă să imite, pe cât posibil, lumea reală. Cu toate acestea, acțiunile dezbătute în mediul online pot lua sfârșit la distanța unui click, în timp ce dezbaterile lumii reale se pot materializa în ceva concret, în ceva palpabil. Iată astfel cum apare reacția viceprimarului Adrian Moiseș, vis-a-vis de mătăniile care se fac în mediul online pentru ca acesta să-și părăsească funcția, într-o declarație acordată pentru expressdebanat.ro: „Nu sunt ei în măsură să schimbe viceprimarul! Noi, Uniunea Sârbilor, avem o înțelegere cu PNL-ul, implicit cu Adrian Torma, în calitate de primar. Noi am fost și înainte în alianță cu PSD-ul și am mers până la capăt! Noi nu trădăm! Dacă am câștigat alegerile a fost datorită nouă, dacă pierdem este, din nou, datorită nouă!”.

Totodată, Moiseș le oferă varianta schimbării sale din funcție, dar nu acum, ci în 2020, când vor avea loc următoarele alegeri locale: „Dacă vor să schimbe viceprimarul, în 2020 au toate posibilitățile, toate pârghiile și toate ștampilele! Deocamdată, am încredere în primar și în alianța noastră și mergem mai departe”.

Nici edilul Torma nu a scăpat de gura lupului în cancaniada ce vizează schimbarea reprezentantului Uniunii Sârbilor. Ba mai mult, se speculează că înlocuirea lui Moiseș ar fi prețul pe care Torma ar trebui să-l plătească pentru ușile care i-au fost deschise, la București, de către Luminița Jivan.

Pus într-o postură pe cât de dubioasă, pe atât de incertă, primarul Torma dezminte bârfele radio-șanțului plaiurilor dunărene și-i invită, încă o dată, pe colegii politicieni să vină cu propuneri serioase, iar uniți să facă ceva constructiv pentru cetățenii din orașul Moldova Nouă: „Nu m-a invitat niciun partener politic la discuții cu privire la modificările de structură în aparatul de conducere al Primăriei Moldova Nouă. Restul sunt niște aberații ale unor oameni care, din păcate, n-au urmărit, nu urmăresc și nu vor urmări niciodată progresul comunității . În loc să stea să bârfească și să facă scenarii, mai bine ar veni să propună proiecte comune, căci ușa mea este deschisă! Să vină, să ne unim, neținând cont cine e primar, cine e vice, să ne unim pentru interesul comunității Moldova Nouă”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/