Zilele Carierei Universității Politehnica, cu oferte de job și premii

Universitatea Politehnica din Timișoara organizează anul acesta Zilele Carierei în online, între 24 și 25 martie, eveniment destinat atât studenților, cât și absolvenților interesați să identifice oportunitățile oferite de companii. 

Platforma dedicată Zilelor Cariere este disponibilă aici, iar celor interesați li se pun la dispoziție stagii de practică, internship-uri, locuri de muncă part-time sau full-time.

În aceeași măsură, anunță cei de la Politehnică, acțiunea are ca scop întărirea parteneriatelor între mediul economic și mediul universitar. Participanții la Zilele Carierei au ocazia să câștige premii oferite de organizatori cum ar fi tablete, camere web, smart watch, kituri de gaming, căști audio wireless sau baterii externe.

leader board 728 x 90 px

Sunt 19 expozanți care vin la Zilele Carierei pentru a căror oferte de job se poate aplica în 24 și 25 martie. În aceste două zile, între orele 10 – 17, cei interesați pot intra în contact cu reprezentanții companiilor și pot participa la webinariile susținute de aceștia, în cadrul cărora vor avea loc prezentări ale produselor sau serviciilor oferite, precum și a ofertelor de carieră.

Detaliile legate de webinarii (tema, ziua și ora) sunt disponibile pe site-ul evenimentului, la secțiunea Program. Alte date pot fi accesate pe pagina de Facebook a evenimentului.