Zile delicioase la Reșița! Sute de kilograme de raci, caracatițe și scoici îi așteaptă pe pofticioși

Zilele următoare se anunță delicioase la Reșița. Fructele de mare vor pune stăpânire pe centrul orașului, dar și pe Parcul Tricolorului din Govândari.

Startul festinului culinar se dă mâine, la ora 12.00, iar până duminică, la ora 23.00, pofticioșii care vor trece prin Centrul Civic al Reșiței sau prin Parcul Tricolorului își vor putea satisface papilele gustative cu raci, creveți, caracatițe, calamari, scoici, rapane, paella, homari, red fish, dorada, guvizi și hamsii.

„Vă așteptăm la cel mai mare festin cu Fructe de Mare din România, unde vă oferim un spectacol culinar unic în Reșița! Anunță-i pe cei cu care vrei să împarți momente savuroase în acest weekend, 20-23 iunie și haideți împreună la cel mai mare Picnic din Reșița: Festivalul Fructelor de Mare!”, anunță organizatorii.

„Festivalul Fructelor de Mare: Seafood Picnic la Reșița” este a doua acțiune de acest gen pregătită de Taverna Racilor Herăstrău în municipiul de pe Bârzava, după ce, la începutul anului, sute de reșițeni s-au înghesuit la standul din centrul orașului pentru a gusta delicatese care, pentru mulți, au reprezentat o experiență inedită.

VEZI AICI imaginile primei ediții, organizată la Reșița în luna ianuarie.