Zi neagră pentru echipele cărăşene

Toate cele trei reprezentante ale judeţului Caraş-Severin în Liga a III-a de fotbal au fost înfrânte astăzi pe propriile terenuri.

Liderul FC Caransebeş a pierdut avantajul de trei puncte pe care îl avea în faţa Hunedoarei după ce a cedat inexplicabil pe terenul de la Balta Sărată în faţa echipei Mama Mia Becicherecu Mic. Zurbagiu a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 65 şi, în ciuda eforturilor gugulanilor, cei care au marcat au fost tot fotbaliştii din Timiş, prin Holdiş, în ultimul minut regulamentar.
Gloria Reşiţa nu i-a putut ajuta pe caransebeşeni, fiind învinsă de FC Hunedoara, scor 0-1. Uibariu a marcat în minutul 18 cu un şut superb în colţul lung al porţii lui Haidău, după care vizitatorii s-au mulţumit să joace economicos. Reşiţenii au avut şi ei câteva oportunităţi de a înscrie, dar tot hunedorenii au fost mai periculoşi. Antrenorul Dan Boltaşiu a fost mulţumit de jocul elevilor săi, dar atrage atenţia că e nevoie şi de puncte. „Am suferit o înfrângere la limită în faţa unei echipe bune. Noi ne-am concentrat, jucătorii au evoluat bine, diferenţa fiind făcută de o execuţie deosebită. La un moment dat au tras de timp, au făcut antijoc, dar sunt mulţumit de jocul băieţilor noştri, puteam egala şi chiar câştiga. Ne dorim însă şi puncte, dar dacă mergem pe acest drum vor veni şi punctele”, a declarat Boltaşiu.
Muncitorul şi Jiul Rovinari au oferit un adevărat spectacol pe terenul de la Lupac, cu opt goluri marcate, dar din păcate cele mai multe au fost în poarta elevilor lui Viorel Lolea. Popescu a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 5, dar pragmatismul acestora avea să-şi mai spună cuvântul de încă trei ori până la pauză. Stegaru şi Trofin, cu o dublă, au dus scorul la un ruşinos 0-4. Bobină şi Mezin au reaprins speranţele, reducând diferenţa la două goluri cu un sfert de oră înainte de final. Cârciumaru a punctat însă din nou pentru Jiul şi a lămurit lucrurile, golul de 3-5, reuşit de Bobină, contând doar pentru impresia artistică.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    “Managerul general al echipei din Caransebeș, Sorin Boiangiu a declarant, în exclusivitate pentru Express de Banat, că obiectivul echipei nu este promovarea“ o declaratie naucitoare a unui om care se intituleaza “manager general“al unei echipe de pe locul intai cu sanse mari de a readuce Caransebesul intrun fotbal competitiv. Si pesimismul sau se adevereste pas cu pas dupa m