Zi istorică pentru Reșița și Caraș-Severin! Războiul s-a terminat!

untitled design set 970x90 px

S-a încheiat războiul în județul Caraș-Severin! Așa și-a început discursul președintele PSD Ion Mocioalcă, la întâlnirea cu premierul Sorin Grindeanu. Prin afirmația sa, liderul social-democrat pare să întărească ideea de pace între PSD și PNL.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a fost primit în Caraș-Severin de președintele PSD Ion Mocioalcă, umăr la umăr cu primarul liberal Nelu Popa. Tot astăzi, în administrația reșițeană s-a făcut un pas important: după luptele duse între PNL și PSD, social-democraților le-a revenit un post de viceprimar. La întâlnirea cu Grindeanu, în fața audienței, Mocioalcă a declarat că în Caraș-Severin, războiul s-a terminat. Toate acestea indică un posibil armistițiu încheiat între liberali și social-democrați.

„Aici, în Caraș-Severin, războiul s-a terminat! Aveți în sală deopotrivă învingători și învinși care-și doresc, alături de dumneavoastră, să reconstruiască acest județ. Războiul s-a terminat!”, a fost declarația lui Ion Mocioalcă la întâlnirea de la Consiliul Județean cu Sorin Grindeanu, acolo unde au fost prezenți primarii din Caraș-Severin, consilierii județeni, dar și vice prim-ministrul Sevil Shhaideh și secretarul general al PSD, Marian Neacșu.

Rămâne de văzut dacă posibila pace încheiată între cele două partide se va concretiza prin proiecte pentru binele județului Caraș-Severin și al cetățenilor săi.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/