Zero cazuri de COVID-19 și un sejur ca în povești într-un paradis de smarald

O veste îmbucurătoare pentru toți cei care doresc să aibă parte de un weekend liniștit sau de o vacanță de vis alături de cei dragi în stațiunea de pe Valea Cernei. Niciun caz nou de îmbolnăviri în Băile Herculane.

Regina stațiunii, Grand Hotel Minerva, își așteaptă turiștii pentru a le oferi câteva zile de relaxare și evadare din cotidian într-o oază de liniște și sănătate curată, fără frica de temutul virus care în ultima vreme a dispărut complet din stațiune, la ora actuală nemaifiind înregistrat niciun caz nou.

„Dragi oaspeți,
Vă informăm că în stațiunea Băile Herculane nu mai este nici un caz de infectare cu noul virus!
Vă invităm să vă relaxați, să vă conectați cu natura și să petreceți timp de calitate în confortul locației Grand Hotel Minerva Resort & Spa. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a personaliza oferta de cazare în funcție de solicitarea dumneavoastră”

Nici nu bănuiți ce surprize plăcute vă așteaptă în acest weekend la Grand Hotel Minerva!

leader board 728 x 90 px

Am tânjit cu toții după momentele de relaxare deplină, după serile plăcute de vară la terasa unui restaurant, acompaniați de muzica formațiilor îndrăgite, iar acum lucrurile încep să revină la normalitate. Reprezentanții hotelului asigură oaspeților siguranță, liniște deplină și surprize în ceea ce privește programul artistic. Se anunță un sezon estival de vis, iar în acest weekend turiștii se vor delecta cu muzică live de calitate, în interpretarea artistei Marinei Vlad.

Regăsește-ți starea de bine, echilibrul emoțional și revitalizează-te cu terapiile antistres, doar la Grand Hotel Minerva Resort & Spa
Cei care vor călca pragul hotelului își vor regăsi starea de bine, echilibrul emoțional și își vor redobândi sănătatea cu ajutorul procedurilor terapeutice din cadrul clinicii Balneo Minerva, atât de benefice mai ales pentru recuperarea post Covid, iar turiștii care vor opta pentru pachetele de cazare și tratament Balneo Minerva vor avea parte de relaxare la maximum, și asta datorită proprietăților miraculoase ale băilor cu sulf și aparaturii de ultimă generație.

Particularitatea centrului Balneo Minerva o constituie apa cu sulf ale cărei proprietăți sunt cunoscute încă de pe vremea Imperiului Roman.

Boli ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos sau bolile asociate se numără printre afecțiunile de care suferă majoritatea vârstnicilor, dar și cei mai tineri. Laserterapia, ozonoterapia, terapia Tecar, electroterapia, magneototerapia, hidroterapia, băile de sulf și procedurile pentru recuperare post Covid sunt doar câteva dintre procedurile de care vor beneficia turiștii în cadrul clinicii hotelului, atent monitorizați de specialiștii unității hoteliere.

La Grand Hotel Minerva te bucuri și de băi de plante care îmbunătățesc mobilitatea articulațiilor, băile galvanice care îmbină acțiunea apei calde cu cea a curentului galvanic, baie cu CO2 și bule prin care se tratează afecțiunile cardiovasculare. Alte tratamente de care vor beneficia oaspeții hotelului sunt: undele scurte, laser, parafina, ultrasunete, aerosoli, kinetoterapie și reflexoterapie

Pachetele de cazare și tratament Balneo Minerva conțin patru proceduri terapeutice pe zi de persoană. Cei care optează pentru oricare dintre serviciile de 5 până la 11 zile vor beneficia de acces gratuit în bazin cu apă termosalină, salină, ciubăr și jacuzzi. Procedurile se stabilesc direct de către medicul balneo și nu se pot schimba decât la solicitarea și sub aprobarea acestuia. Perioadele de valabilitate ale pachetelor pentru acest an sunt: 04.04 – 27.06.2021, 28.06 – 15.09.2021 și 16.09 – 31.12.2021.

Autor: Iulia Vlad