Zeci de timișoreni, evacuați în miez de noapte, din blocul unde a izbucnit un incendiu

incendiu bloc timisoara (2)
promovare online Timisoara Casa Auto

Peste 30 de timișoreni s-au autoevacuat, noaptea trecută, din blocul unde izbucnize un incendiu. O persoană a suferit arsuri ușoare.

Pompierii au fost chenați la ora 01:45 pe strada Sirius. Aici au constatat că este incendiu într-un apartament de la etajul 3.

„A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și trimise la locul intervenției patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanța SMURD, cu un efectiv de 22 pompieri”, a transmis ISU Timiș.

În interiorul apartamentului se afla un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani, conștient, cu arsuri ușoare la nivelul gâtului. Acesta a fost salvat și predat echipajului medical care, după evaluarea primară, l-a transportat la spital.

incendiu bloc timisoara (3)

promovare banner maxagro

De la etajul 4 s-au autoevacuat 2 persoane, care au suferit o ușoară intoxicație cu monoxid de carbon, si care au primit asistență medicală de la o ambulanță. Din bloc s-au autoevacuat aproximativ 32 persoane.

În interiorul apartamentului cuprins de incendiu au ars mai multe materiale textile și deșeuri menajere, care au produs degajări mari de fum.

Pompierii spun că, cel mai probabil, focul a izbucnit din cauza unei țigări uitată aprinsă.

incendiu bloc timisoara (1)

 

publicitate tmc 640