Zeci de străzi din Reșița rămân fără gaz

Zeci de străzi din Reșița vor rămâne fără gaz metan. O lucrare de amploare, în valoare de peste 550.000 de lei, oprește furnizarea gazului în locuințele a sute de reșițeni.

Furnizarea gazului metan va fi oprită joi, 23 martie, începând cu ora 9.00, pe mai multe străzi din Reșița. Societatea Delgaz Grid anunță că „a finalizat o importantă lucrare de investiţii care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 1,7 kilometri pe străzile Spitalului, Lucian Blaga și Unirii din Reșița, valoarea lucrărilor depășind 550.000 de lei”.

Pentru a realiza cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, alimentarea va fi sistată pe următoarele străzi din municipiu: Spitalului, Unirii, Nichita Stănescu, Octavian Goga, Corbului, Pictor Andreescu, Ceahlău, Mureșeni, Caraiman, Bucegi, Cascadelor, Lucian Blaga, Petofi Sandor, Murelor, Afinelor, Fragilor, Pandurilor, George Coșbuc, Mihai Eminescu, Ion Creangă , Roșiorilor, Salcâmilor, Dobrogeanu Gherea, Mărășești, Butovăț, Petru Maior, Codrului, 24 Ianuarie 1859, Petru Rareș , Traian Vuia și Bulevardul Revoluția din Decembrie.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17.00, anunță societatea Delgaz Grid.

Consumatorii sunt rugați să oprească toate focurile, iar după reluarea distribuției gazului, să supravegheze modul de ardere al acestora pentru 30 de minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).