Zeci de percheziții, în Timiș și în țară, pentru combaterea ilegalităților din domeniul silvic și a criminalității informatice

Peste 80 de percheziții au loc, joi dimineața, în mai multe județe din țară și în Timiș. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate încearcă limitarea ilegalităților din domeniul silvic și a criminalității informatice.

Acțiunea de mare amploare este coordonată de procuprii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Participă polițiști din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate din Iași, Bacău, Alba, București, Constanța, Craiova, Galați, Oradea, Timișoara și al serviciilor de combatere a criminalității organizate Arad, Bistrița, Botoșani, Vrancea, Dâmbovița, Ialomița, Ilfov, Satu Mare și Teleorman.

„Cercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals informatic, acces ilegal la un sistem informatic, complicitate la fals informatic, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic și evaziune fiscală”, a transmis Poliția Română.

După finalizarea activităților, vor fi comunicate rezultatele acțiunii, spun polițiștii, iar noi vom reveni cu detalii.

Sursa foto: arhiva