Zeci de mii de afișe împărțite în județul Timiș pentru campania de vaccinare împotriva Covid-19

Peste 33 de mii de afișe vor fi distribuite primăriilor din județ, iar alte aproape 7.000 ajung la DSP Timiș, în cadrul campaniei de vaccinare împotriva noului virus, a anunțat Prefectura Timiș. 

Reprezentanții Guvernului în teritoriu au primit miercuri 33.912 afișe pentru primării și 6.930 pentru DSP Timiș. Acestea au fost transportate de la Monitorul Oficial la prefectură, cu sprijinul ISU Timiș. Liliana Oneț a convocat o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

„A fost aprobat numărul de afișe repartizat pe fiecare UAT din județ, în funcție de numărul de locuitori din localitatea respectivă și distribuirea afișelor către Direcția de Sănătate Publică Timiș. Direcția de Sănătate Publică Timiș va distribui afișele către farmacii prin Colegiul Farmaciștilor, către cabinetele medicilor de familie, prin Colegiul Medicilor, către cabinete stomatologice publice și private, prin Colegiul Medicilor Stomatologi, precum și unităților medicale publice și private (spitale, ambulatorii, laboratoare de analize medicale). Preluarea afișelor se va realiza de către reprezentanții instituțiilor mai sus menționate, în cursul zilei de astăzi (n.r. miercuri) până la orele 16.30 și mâine (n.r. joi) între orele 8.00 și 16.30.”, se arată în comunicatul Prefecturii Timiș.

Afișele vor fi expuse în spații publice accesibile cetățenilor, pe raza fiecărei localități din județ.