Zeci de migranți, depistați în Timișoara, într-o singură zi

explo 1000x200

Forțe impresionante de intervenție au făcut o acțiune în Timișoara pentru a depista străinii care stau ilegal în orașul de pe Bega. Au descoperit peste 50.

„În data de 04.08.2022,  poliţiştii de frontieră în cooperare cu lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș, Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Timişoara și Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru solicitanții de Azil Timișoara au desfăşurat pe raza municipiului Timişoara, acțiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale ale în zona de competenţă. Astfel, în urma acţiunilor, în mai multe locaţii din municipiu, au fost identificaţi cincizeci și trei de cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa pe raza județului Timiș”, aflăm de la Poliția de Frontieră.

Migranții sunt din Bangladesh și India și au vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani. Cei mai mulți avea documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil.

După finalizarea verificărilor, poliţiştii de frontieră i-au îndrumat pe solicitanţii de azil spre centrele de cazare din ţară unde sunt înregistraţi.

Foto: arhiva