Zeci de mașini, blocate în zăpadă pe Muntele Semenic! Turiștii au fost salvați de jandarmi

jandarmi salvatori munte 2
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Ninsorile abundente din ultimele ore au făcut ca zeci de mașini să rămână blocate pe Muntele Semenic. 80 de turiști au fost ajutați de jandarmii montani pentru a-și continua drumul.

În urmă cu puțin timp, jandarmii montani din Caraș-Severin au reușit să deszăpezească și ultimul autoturism blocat pe Muntele Semenic. După o operațiune care a durat mai multe ore, jandarmii au deblocat 30 de mașini în care erau 80 de persoane, printre care și copii. Turiștii se aflau în stațiunea Semenic, mulți dintre ei pentru practicarea sporturilor de iarnă, dar căderile de zăpadă din ultimele ore le-a îngreunat deplasarea spre casă, făcând drumurile din stațiune aproape impracticabile.

„În acest moment, jandarmii montani și cei din cadrul Detașamentului 1 conduc persoanele care nu au posibilitatea să se deplaseze și nici nu mai au unde să se cazeze, cu autospeciale Jandarmerie, către municipiul Reșița.”, transmite Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

promovare banner maxagro

jandarmi salvatori munte 1

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/