UPDATE. Zeci de focuri de armă și urmărire ca în filme pe străzile din Timișoara

explo 1000x200

Aproape 30 de focuri de armă au tras polițiștii din Timișoara azi-noapte, în încercarea de a opri un bărbat care conducea o mașină fără să aibă permis de conducere. Polițiștii au tras atât în plan vertical, cât și spre roțile mașinii, doar așa bărbatul a putut fi oprit, după mai bine de 30 de minute în care a gonit pe străzile orașului cu viteză.


Azi-noapte, în jurul orei 2.45, polițiștii de la Rutieră au observat o mașină care circula fără faruri aprinse. Semnalul de oprire făcut de oamenii legii a fost ignorat de bărbat, care și-a continuat drumul, cu mașina de poliție de această dată pe urmele sale. 8 mașini de poliție au fost chemate în sprijinul colegilor lor, abia atunci au reușit să îl oprească și să îl imobilizeze pe bărbatul care s-a dovedit că nu avea permis de conducere, acesta fiind și motivul pentru care a fugit de polițiști.

Din fericire, în goana sa, bărbatul nu a făcut victime. Urmărirea s-a încheiat abia în jurul orei 3.30, în zona Calea Bogdăneștilor din Timișoara. Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis. Bărbatul nu a fost reținut și nici amendat după toată aventura sa pentru că, spun reprezentanții IPJ Timiș, nu se încadrează la alte infracțiuni.

UPDATE, ora 15.30

Tânărul de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere și pentru tulburarea ordinii si liniștii publice, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.