Zeci de câini se vor întrece într-un concurs de frumusețe la Caransebeș

Pentru al doilea an la rând, Clubul Rotary din Caransebeș organizează sâmbătă, începând cu ora 10.00, un eveniment inedit dedicat celor mai frumoase patrupede. Cupa Canină „Banatul Montan” se va desfășura în Sala Polivalentă „Victoria”, care de ceva vreme a fost închisă circulației auto.

Potrivit medicului veterinar Alin Deteșan, până mâine încă se fac înscrieri. „Sunt înscriși 50 de câini din 27 de rase veniți din Țara Gugulanilor și nu numai: Reșița, Vărădia, Gherteniș, Oțelu Roșu, care vor fi apreciați de un juriu amator, format din medic veterinar, inginer zootehnist și un dresor de câini. În cadrul evenimentului vor fi făcute demonstrații de dresaj canin cu un câine polițist de la Poliția Caransebeș”, ne-a declarat Alin Deteșan.

Participanții se vor întrece la următoarele probe: echipa copilul și cățelul pe două categorii de vârstă până în 14 ani și între 14 și 18 ani, apoi cel mai frumos cățel din concurs, cel mai frumos junior. Se va acorda Cupa FIFI pentru cel mai elegant coafat și îmbrăcat câine din concurs, Cupa HAM HAM, popularitate pentru cel mai apreciat câine ales de public, cel mai frumos câine metis prezentat în concurs, cei mai frumoși câini de rasă. Campionii concursului, cei mai frumoși 3 câini din cei 50 înscriși, vor primi cupe, diplome și hrană pentru căței.

leader board 728 x 90 px