Zece elevi care învață bine, dar provin din familii mai nevoiași, au primit calculatoare din partea unei parohii din Timișoara

Parohia Iosefin din Timișoara a făcut o bucurie unui număr de zece elevi care învață bine, dar provin din familii cu mulți copii. Astfel, elevii au primit câte un calculator la final de an școlar.

Parohia Iosefin informează că a decis să acorde zece calculatoare, echipate cu toate accesoriile necesare, pentru tot atâția elevi din clasele gimnaziale și liceale.

Este vorba de școlari care au primit pe parcursul anului și câte o bursă din partea Fundației „Observă și ajută” și care au rezultate foarte bune la învățătură, însă provin din familii cu mulți copii, vulnerabile din punct de vedere social.

leader board 728 x 90 px

Elevii și părinții lor, dar și credincioșii prezenți au trăit momente de emoție și bucurie și au apreciat aceasta importantă și folositoare donație. Prin asemenea acte de caritate, Biserica își împlinește misiunea de a-i ajuta pe cei nevoiași și de a veghea la formarea copiilor și a tinerilor, aflați uneori în situația de a abandona școala”, a precizat preotul Ionel Popescu, care păstorește Parohia Iosefin din Timișoara.