Zbor charter în premieră! De la Timișoara până în Peninsula Peloponez din Grecia, cu avionul

peloponez2
casinoherculane by sungarden

Bănățenii primesc o veste bună. Din această vară, vor fi realizate zboruri charter de la Timișoara spre o destinație de vacanță, în premieră. Este vorba de Peninsula Peloponez din Grecia, spre care primul avion va zbura la sfârșitul lunii iunie.

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara vine cu o veste excelentă pentru bănățenii dornici să se relaxeze pe plajă, la vară. Instituția anunță că, în premieră, vor fi realizate zboruri charter din capitala Banatului spre Peninsula Peloponez din Grecia. Primul avion va zbura în data de 20 iunie.

Suntem bucuroși să vă anunțăm o premieră a destinațiilor de vacanță, cu zboruri charter de la Timișoara, din sezonul estival 2023! În forma unei frunze, Peninsula Peloponez este situată în partea de sud a Greciei, legată de continentul european prin podul Rio-Antirrio. Regiunea este o destinaţie de vacanţă surprinzătoare, zona fiind o îmbinare armonioasă între templele clasice greceşti, cetăţi veneţiene, biserici bizantine, peninsula fiind ecoul culturii antice şi al evenimentelor istorice care au pus bazele lumii”, a informat Aeroportul Internațional Timișoara.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Pachetele de vacanță sunt deja disponibile la partenerii Tez Tour din regiunea de vest a țării. Compania aeriană SKY express va opera zborurile charter de la Timișoara spre Araxos Airport.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/