Începe distracţia pe Semenic!

casinoherculane by sungarden

Începe sezonul de schi pe Semenic! Pârtia de la Casa Baraj se pregătește să îi primească pe împătimiții sporturilor de iarnă încă din acest sfârșit de săptămână.

Cea mai modernă pârtie de pe muntele Semenic va fi gata în acest weekend pentru iubitorii de zăpadă care vor să evadeze din oraș și să se relaxeze. Sezonul rece își intră în drepturi și în județul nostru, primele zăpezi începând deja să apară. Tocmai din acest motiv, omul de afaceri Nelu Popa pregătește pârtia de la Casa Baraj. Astăzi vor fi pornite tunurile de zăpadă artificială, care vor asigura un strat suficient de mare pentru ca iubitorii sporturilor de iarnă să se poată bucura de toate condițiile pe pârtia lungă de 800 de metri încă din acest sfârșit de săptămână.

publicitate online in ziar Express de Banat

”Astăzi pornim tunurile de zăpadă astfel încât acestea să funcționeze pentru două zile. Dacă vremea ține cu noi, sperăm ca de sâmbătă să se poată schia la Văliug. Deschiderea oficială a sezonului o vom face pe data de 21 decembrie cu o sindrofie surpriză pentru turiștii noștri”, a declarat omul de afaceri.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Pârtia de la Casa Baraj a schimbat fața turismului din Banat încă de anul trecut, atunci când Nelu Popa, cunoscut ca Nelu Tăiețelu, a început investițiile aici. A achiziționat două tunuri de zăpadă pe care le-a adus tocmai din Austria, precum și un telescaun modern cu 60 de locuri care le stă la dispoziție turiștilor. Mai mult decât atât, pârtia se bucură și de instalație de nocturnă, astfel că iubitorii sporturilor de iarnă nu mai au de ce să renunțe la distracție nici la lăsarea întunericului.

Așa cum a declarat într-un interviu anterior pentru Express de Banat, Nelu Tăiețelu nu vrea să se oprească aici cu investițiile. Planurile sale pentru dezvoltarea turismului pe muntele Semenic sunt mult mai mari și încep din ce în ce mai mult să prindă contur.

“Voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă ca, în cel mai scurt timp, să montăm şi gondola Văliug-Semenic. Triunghiul Crivaia-Gărâna-Semenic este ideal pentru schi şi se poate face o staţiune superbă aici”, a spus Popa.

untitled design set 970x90 px

Comments

  1. Dana says:

    Ma bucur nespus ca se extinde domeniul schiabil si in Ro. Anul acesta mi-am propus sa vizitez mai multe statiuni din tara. Pana acum am schiat doar in Poiana Brasov, pe Valea Prahovei si bineinteles m-am distrat un pic la mine in curte cu ajutorul celor de la http://www.vreauzapada.ro

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/