Zâmbete pe Poteci, un proiect dedicat copiilor cu autism

Prima ediție „Zâmbete pe Poteci” a fost primită cu multă bucurie de beneficiarii proiectului. Principalul organizator, Ciprian Gaica, președintele Asociației „Muntele Mic Extrem”, ne-a declarat că la reușita evenimentului și-au dat mâna mai multe asociații, organizații și proprietari de pensiuni din zona Muntele Mic.

Parcul de aventură, bălăcitul la piscină, dans interactiv, teatru de păpuși și jocuri cu baloane de săpun, oferite de cei de la Teatrul Magic Oz în vârf de munte, au fost doar câteva dintre activitățile oferite copiilor cu autism din Galați. Activitățile au fost desfășurate de Asociația „Muntele Mic Extrem”, alături de parteneri și susținători de nădejde din zona Caransebeșului, în colaborare cu APCA Galați – Asociația de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism Galați.

leader board 728 x 90 px

„Sunt bucuros că ne-am unit încă o dată eforturile din două colțuri opuse de țară, doar pentru a reuși să aducem și vara, cele mai frumoase zâmbete pe chipul copiilor cu autism și ale familiilor lor. Nu-i putem uita nici pe gălățenii inimoși, care prin susținerea lor adunată pic cu pic, pe parcursul ultimelor evenimente caritabile derulate la Galați, au reușit tot luptând împreună să asigure gratuitatea la masă și cazare, precum și o parte din costul transportului, pentru tot grupul de beneficiari”, ne-a precizat Ciprian Gaica, președintele Asociației „Muntele Mic Extrem”.

„Zâmbete pe poteci” vine ca o continuare firească a unui alt proiect unic pentru România, „Zâmbete pe Schiuri”, o tabără dedicată exclusiv copiilor cu nevoi speciale și familiilor lor, derulată deja în ultimele 4 ierni, tot în colțul de poveste de pe Muntele Mic, masivul Țarcu, demarat de cel care a ales sa creadă cu adevărat în potențialul acestor micuți, Ciprian Gaica, președintele Asociației „Muntele Mic Extrem”.