Yoghinii MISA se adună din nou în stațiunea Băile Herculane

Conducerea mișcării anunță că, pentru tabăra din acest an, 14 persoane vor beneficia de gratuitate totală pentru participare, cu condiția să fie persoane cu venituri reduse.

Anul acesta, tabăra începe miercuri, 26 aprilie și se va încheia pe 7 mai. An de an gruparea se adună de câteva ori pe săptămână pe Platoul Coronini, unde realizează meditații spirituale, audiază diverse predici și realizează deja celebrele spirale.

„În cadrul taberei spirituale yoghine de vacanţă de la Herculane (26 aprilie – 7 mai 2017) se va oferi GRATUITATE TOTALĂ (la taxa de participare, cazare şi masă) pentru 14 persoane (7 femei şi 7 bărbaţi) care sunt la cursurile noastre de yoga şi care au o situaţie materială foarte dificilă (sunt şomeri, pensionari etc.). Cei interesaţi sunt rugaţi să sune la Bibliotecă (telefon: 021/4242369, între orele 12.00 – 20.00), până miercuri, 19 aprilie 2017, pentru a se înscrie. Cele 14 gratuităţi vor fi oferite prin tragere la sorţi. Prin acest gest creştinesc, organizatorii taberei spirituale yoghine de vacanţă Herculane 2017 vor să ofere celor care vor fi aleşi în urma tragerii la sorţi posibilitatea de a participa la activităţile spirituale care vor fi realizate în această tabără”, scrie conducerea taberei MISA pe site-ul propriu.

leader board 728 x 90 px