Yaya Văliug – Mai spectaculos, Mai incendiar, Mai exclusivist!

ya ya
1000x100 (5)

Lacul Gozna, din stațiunea Crivaia, Caraș-Severin devine iarăși punctul fierbinte al petrecerilor de fițe și al opulenței caracteristice zonei. Weekendul acesta se poartă distracția, se poartă Ponton Yaya!

Totul pus la punct, ca la carte, pentru o vară de neuitat, Yaya Văliug își redeschide porțile și își cheamă din nou oastea la… relaxare, voie bună și multe party-uri. 29-30 aprilie sunt zilele ce obligatoriu trebuie bifate în agendă, pentru că nu ai cum să nu fii prezent la marea deschidere – Yaya – 2022.

Munte, apă, soare, ponton, restaurant, cazare, party în weekend, într-un cuvânt Yaya Valiug!

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Un nou sezon, tineri dornici de distracție, șampanie fină și cocktail-uri exotice, muzică aleasă pe sprânceană, totul la superlativ, pentru că Yaya este la superlativ. Desigur, totul învăluit în extaz, decibeli și Dj-ii care nu te lasă o secundă să stai jos.

It’s All About The Music

Vineri seara, petrecerea începe în forță cu  Joey Daniel, cap de afiș, un DJ pe cât de versatil, pe atât de capabil. Fie că este vorba de crearea atmosferei unei nopți de club cu atmosferă mai intimă, fie că este vorba de a face să răsune scena principală a unui festival, în momentul de apogeu, Joey Daniel va oferi calitate în felul său specific și carismatic. De asemenea, pe lângă prezențele confirmate la festivaluri importante precum: Sonus, Sunwaves, Creamfields, UNUM, Music On, We Are FSTVL, Kiesgrube și Parklife, manifestarea artistică a lui Joey include acum și curatoriatul.

La nou înființata sa seară, denumită Savage, care se desfășoară în celebrul club Shelter, un hub de referință din Amsterdam, Joey a găzduit deja nume importante la nivel internațional, precum Paco Osuna, waFF și Nastia.

Sâmbătă, 30 aprilie în topul preferințelor și cei mai așteptați sunt cei de la Golan, inegalabili și cu un vibe de excepție.

Cei care preferă o zi completă și perfectă de sâmbătă, pot veni chiar de dimineață, pentru a se bucura de soare, natură, muzică și șezlonguri confortabile. Pentru papilele gustative va fi un adevărat festin, deoarece organizatorii pregătesc un șhow live cooking, cu preparate și cu vinurile alese însoțite de cele mai fine cocktail-uri. Cei care an de an au fost prezenți la Yaya Văliug nu au cum să nu bifeze cele 5 stele ale meniului gastronomic, o mândrie a pontonului Yaya și care atrage tot mai mulți gurmanzi.

Pentru că niciun apus și niciun răsărit nu este mai spectaculos decât cel de pe malul lacului Gozna, tabloul perfect îl veți imortaliza chiar voi, alături de Mahony și Naarc, vineri seară, și Vlad Bretan și vlf, programați pentru sâmbătă seara.

whatsapp image 2022 04 27 at 13.20.37

Rezervați-vă din timp biletele și fiți parte din povestea Yaya!

 

 

banner 970 x 250