White Tiger Guard Protection, firma cu un milion cifră de afaceri şi doar opt angajați! (UPDATE)

Procurorii au decis să-l plaseze sub control judiciar pe Matei Cristescu, administratorul firmei de pază percheziţionate joi de poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin!

Printr-un comunicat de presă se arată că „s-a luat măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală prev. de art. 9 alin. 1, lit. a şi b din Legea 241/2005, constând în aceea că  a omis în tot sau în parte evidenţierea în actele contabile a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate”.

De altfel, nici datele de la Registrul Comerţului nu prea ţin cu administratorii firmei, pentru anul 2015 nefiind depusă nicio situaţie, în timp ce situaţia pentru anul 2014 şochează complet! SC White Tiger Guard Protection SRL a raportat pentru anul 2014 o cifră de un milion de lei noi (adică 10 miliarde de lei vechi) şi asta cu numai opt angajaţi, cu care au reuşit şi un profit de 234.987 de lei! Adică exact ceea ce acuză procurorii, că şi la White Tiger, ca şi la Mike Security, s-ar fi făcut angajări nedeclarate, pentru a eluda plata taxelor salariale.

Nici pe 2013 situaţia declarată nu este prea roz, firma declarând un profit de 95.866 de lei noi (puţin peste 950 milioane lei vechi) şi un număr de numai 14 angajaţi! Şi asta la o cifră de afaceri de 146.304 lei noi, date care i-au făcut sceptici, prin comparaţie, pe procurorii şi ofiţerii de la Investigarea Fraudelor, punând în mişcare acţiunea penală.

Matei Cristescu poate contesta măsura controlului judiciar la Tribunalul Caraş-Severin.

gif card de energie dacus 1000x100

UPDATE

Administratorul SC White Tiger Guard Protection SRL, Matei Cristescu, a explicat că ancheta derulată de polițiștii din Caraș-Severin la firma sa nu privește în niciun caz eventuale angajări de personal fără forme legale. “Eu am 40 de angajați, iar firma nu înregistrează niciun fel de datorii la bugetul de stat. Avem plătite la zi toate taxele. S-a reținut evaziunea fiscală din cu totul alte motive, nu pentru că am fi avut oameni angajați la negru”, a declarat Cristescu.

CITEȘTE ȘI:

NEWS ALERT. Descinderi la „White Tiger”! Și aici se face evaziune!

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/