Weekendul reducerilor la Iulius Town și 1.500 de premii la cumpărături

La Iulius Town se demarează Revenge Sale la brandurile de îmbrăcăminte și articolele nou apărute. Cei de la Iulius Town vorbesc de reduceri de până la 70% și premii în vouchere pentru cumpărături pentru acest weekend. Reprezentanții mallului spun că au implementat măsurile de siguranță pentru toți cei care vin la shopping. 

Reduceri nu vor fi doar la haine, ci și la accesorii, obiecte de decor și produse de beauty. De asemenea, în perioada 26 – 28 iunie, pentru cumpărăturile de minimum 150 de lei înregistrate cu bonul fiscal din zona Centrului Info puteți primi instant unul dintre cele 1.500 de vouchere oferite cadou. Magazinele Terranova, Parfois și Urma vin cu reduceri de până la 70%, în timp ce la brandurile: Desigual, Mango, Marks&Spencer, Motivi, New Yorker, Nissa, Distinctive, House, Koton, Lee Cooper, D’S Damat, Bigotti, Adidas, Hervis Sports, Primigi, Oysho, reducerile sunt de 50%. Promoții se găsesc și la Liu Jo, Guess, Peek & Cloppenburg, Tom Tailor, Grid și în alte locații fashion. La încălțăminte și accesorii, magazinele CCC, Musette, Anna Cori, Tezyo, Pantoful Galben, Big Step, Calzedonia, Ecco au reduceri de 50%.

Copiii au și ei parte de surprize frumoase deoarece Next Kids, Dinoland și Hippoland aplică reduceri de la 20%. Magazinele Sephora, NYX, MAC Cosmetics, Pupa Milano, Sabon, Cupio, Marionnaud, Inglot, My Geisha, Muhle au de asemenea reduceri de până la 70%. Inclusiv brandurile de bijuterii Splend`or, Pandora și Swarovski oferă reduceri de peste 50%. Reduceri oferă și magazinul English Home și Kitchen Shop.

„Te așteptăm să descoperi ofertele brandurilor, să-ți reînnoiești garderoba cu cele mai cool ținute și să câștigi vouchere pentru cumpărături. Brandurile din Iulius Town Timișoara te invită să îți updatezi garderoba cu piese cheie ale verii la prețuri atractive, pentru că promoțiile se țin lanț. De asemenea, recomandăm plata cu ajutorul cardului și păstrarea distanței față de ceilalți”, spun cei de la Iulius Town.