Weekend dramatic la Cornereva! Un copil de 4 ani a murit după ce mama lui s-a urcat la volan fără permis de conducere

mother and child in the car

Accident teribil la Cornereva, acolo unde o mamă s-a urcat la volan cu cei 4 copii minori fără să aibă permis de conducere și s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu de pe marginea drumului.

Apelul la 112 a fost făcut sâmbătă la prânz. Polițiștii au identificat un autoturism răsturnat într-un pârâu de pe marginea Drumului Județean 608, în localitatea Cornereva. Autoturismul a fost condus de o femeie de 27 de ani din localitate, care din verificări s-a stabilit că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În momentul producerii accidentului, în autoturism s-ar fi aflat și cei 4 copii minori ai femeii, unul dintre aceștia, în vârstă de 4 ani, fiind grav rănit. Echipajul medical care a preluat minorul a fost nevoit să constate decesul acestuia după efectuarea manevrelor de resuscitare.

leader board 728 x 90 px

Ceilalți 3 minori nu au suferit vătămări corporale în urma accidentului rutier.

Femeia de 27 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. Ei continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.