Weekend de pregătire pentru bobocii UEM la Coronini

După ce seară de seară bobocii s-au pregătit în sala de sport a Universității „Eftimie Murgu” pentru marele eveniment al începutului de an școlar, Balul Bobocilor, aceștia, împreună cu reprezentanții Ligii Studenților, au pornit spre o altă locație destinată pregătirilor: Coronini.

Pe malul Dunării, înconjurați de peisaje care te inspiră, 30 de bobocei vor  învăța să înoate în apele vieții de student. Studenții începători vor lua parte la cursuri de pregătire pentru tot ceea ce înseamnă Universitatea „Eftimie Murgu”, tocmai pentru a începe cu dreptul această nouă etapă din viață.

Plecarea a avut loc aseară din fața universității, iar bobocii, împreună cu cei din Liga Stundeților, vor petrece tot weekendul la o cabană în Coronini, weekend în care vor participa la cursuri susținute de reprezentanții din ligă: „Vom susține numeroase traininguri introductive, pe tema culturii, scriere de proiecte, comunicare între student și entitățile universității, tot felul de cursuri care să îi ajute pe boboci”, explică Sergiu Nica, din partea Ligii Studenților „Universității Eftimie Murgu”.

leader board 728 x 90 px

De asemenea, participanții la Balul Bobocilor din 15 noiembrie vor face pregătiri și pentru proba specială din concurs, probă ce rămâne o surpriză. Balul Bobocilor UEM va avea loc în incinta Casei de Cultură ca mai apoi distracția să se mute la Office. Trupele care vor concerta sunt încă la stadiul de probabilitate, dar, ca de obicei, vor fi trupe cu renume în showbiz-ul românesc.

Foto turism.cjcs.ro