Weekend cu Goran Bregovic în Piaţa Gugulanilor!

explo 1000x200

Un sfârșit de săptămână cu multă distracție la Caransebeș, datorită unor tineri care au avut ideea neconvențională de a deschide o terasă chiar pe malul râului Sebeș, în Piața Gugulanilor, la care răsună în fiecare weekend coveruri celebre.

Primul care a deschis seria acestor evenimente este un sârb din Novi Sad, care a încântat urechea ascultătorilor cu muzica celor de la Queen, Guns N’ Roses, Janis Joplin, Roxette, Metallica, Pin Floyd, Led Zeppelin, dar și muzica sârbească din repertoriul lui Goran Bregovic, Miroslav Ilic sau Zora je Neda Ukraden.

Lazar Panon este pentru prima dată la Caransebeș și spune că a găsit o deschidere deosebită atât din partea organizatorilor, cât și a publicului.

„Îmi place atmosfera la Caransebeș, oamenii sunt primitori, cei care ascultă cunosc foarte multe melodii, am cântat toate serile la cerere, este iubită muzica legendară rock, și petrecerea s-a terminat în noapte târziu. Astăzi este ultima zi în concert, însă, dacă cei care au organizat acest eveniment mă mai cheamă, voi veni cu mare plăcere, pentru că iubesc să cânt, iubesc oamenii și îmi place petrecerea. Orașul Caransebeș este unul mic și cochet și cred că sunteți binecuvântați cu un astfel de peisaj de munte”, spune Lazar Panon.

„Am dorit să oferim și altceva decât ce oferă în mod normal Caransebeșul, să atragem prin originalitate și să ne facem un public al nostru, dornic să mai plece la plimbare, să rămână la terasă la o bere, să asculte un altfel de muzică, care cu siguranță într-un anumit moment din viață le-a marcat existența“, spune Florin Carol Boca, administratorul terasei.

„Noi l-am întâlnit pe Lazar în urmă cu 4-5 ani, pe când hoinăream prin Serbia. Am fost de fapt o săptămână la schi și am vizitat țara vecină și am fost atrași de muzica lui Lazar care răsuna dintr-un bar din Novi Sad. De atunci am avut această idee, că, dacă o să ne deschidem vreodată un bar, o terasă, așa va fi!… Cu muzică de alt gen decât manele, fără supărare pentru iubitorii de gen. Și uite că oamenii gustă și muzica, și aperitivele, și grătare și în special berea la halbă”, ne-a precizat Carol Florin Boca.