GALERIE FOTO Vunk a încântat, juriul a deliberat

Casa de cultură a Sindicatelor din Reşiţa a găzduit vineri seară cel mai aşteptat moment al începutului de an universitar. Cap de afiş al ediţiei de anul acesta a Balului Bobocilor au fost cei de la trupa Vunk, care au dat startul distracţiei cu un show electrizant. După încheierea probelor şi desemnarea câştigătorilor, petrecerea a continuat până dimineaţă în clubul Bambbo.

Cele zece perechi înscrise în cursa pentru titlul de Miss şi Mister au lăsat emoţiile deoparte şi, pe parcursul a patru probe, au încercat să convingă atât juriul, cât şi publicul că merită să câştige mult-râvnitul titlu. După ce au încins atmosfera cu un moment country, bobocii au schimbat pălăriile şi cizmele de cowboy cu ţinutele elegante de vals. A urmat proba latino, unde studenţii au încercat să se mişte cât mai bine în ritm de cha-cha sau samba. Declarată la unison cea mai dificilă de către concurenţi şi cea mai aşteptată de către public, ultima probă, cea de talente, a smuls zâmbete şi ropote de aplauze. Momente de pantomimă, mici scenete, dansuri populare, dar şi creaţii proprii în versuri, toate au fost mizele bobocilor în încercarea de a impresiona juriul.

După încheierea probelor, emoţiile şi aşteptarea din culise s-au mai prelungit câteva zeci de minute, timp în care juraţii au deliberat, iar atmosfera din sală a fost întreţinută de Brigada 2 pe Trei.

Câştigătorii serii au fost Diana Bevziuc, studentă în anul I la Contabilitate şi Informatică de Gestiune şi Dumitru Popuga, student la Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, ambii din Republica Moldova. “Nu m-am gândit că eu şi partenera mea vom ajunge până aici. Ne-am înscris la bal mai mult în glumă. E primul an când vin în România şi deja mi-am făcut foarte mulţi prieteni. Până acum, viaţa de student în Reşiţa mi se pare foarte interesantă, dar şi plină de distracţii, având în vedere că în ultimele săptămâni ne-am ocupat mai mult de pregătirile pentru bal alături de cei de la Ligă”, a declarat proaspătul boboc.

Marele premiu a constat într-o excursie în Grecia, astfel că, la sfârşitul lunii mai, chiar înainte de sesiune, ocupanţii locului I îşi vor face bagajele pentru un sejur de vis.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157628704103047&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`