Sporturile de iarnă sunt în toi!

timisoara capitala 2023

După vremea primăvăratecă din ultimele zile, ninsorile mărunte din acest weekend au redeschis pofta de distracție pe pârtii a pasionaților sporturilor de iarnă.

Pentru că în ultima vreme condițiile meteorologice nu au fost în favoarea schiorilor, iar speranțele pentru pârtii cu zăpadă au scăzut considerabil, proprietarii pârtiilor s-au simțit obligați să reamintească turiștilor că este suficientă zăpadă pentru încă un weekend pe schiuri, placă sau sanie.

publicitate online in ziar Express de Banat

Vă așteptăm în weekend cu un strat nou de zăpadă, natural și artificial, pentru schi dar și pentru vin fiert. Vor fi deschise pârtiile Casa Baraj, Goznuța, Slalom Uriaș și Crucea de Brazi”, anunțau la începutul weekendului cei de la Ponton Casa Baraj.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Ca în fiecare weekend, distracția la Casa Baraj nu este doar pe pârtie ci și în barul inaugurat la începutul sezonului. După o noapte pe mese, ziua de duminică este perfectă pentru relaxare în zăpadă, fie pe pârtia cea mică de la Casa Baraj, fie pentru profesioniști, pe pârtia mare ce începe de pe Semenic și depășește șase kilometrii.

Weekendul viitor, pensiunile din stațiunile Crivaia, Semenic și Trei Ape se vor bate în oferte îndrăznețe pentru ziua Sfântului Valentin, atât de așteptată de toți îndrăgostiții.

untitled design set 970x90 px